چگونه ریاضی بخوانیم

چگونه ریاضی بخوانیم

پیام ها: 9
فایل ها: 1
لینک کوتاه:
emamrezaedu.com/n4QEf
متن خبر:

چگونه ریاضی بخوانیم؟

همانطور که می دانیم شیوه مطالعه هر درس با درسهای دیگر متفاوت است و با اتخاذ یک روش مناسب و درست برای مطالعه هر درس می توان کارایی و میزان یادگیری خود در آن درس را به میزان قابل توجهی افزایش داد. به عنوان مثال نحوه مطالعه درس ریاضی با درس فیزیک که شاید تا حدودی شبیه به هم به نظر برسند باید متفاوت باشد.به منظور یادگیری بهتر این درس مراحل زیر را انجام دهید.

1 - ابتدا نمره ای را که قصد دارید در درس ریاضی بگیرید مشخص نمایید.دوست دارید چه نمره ای بگیرید، 13، 15، 17 یا 20. به هر حال ابتدا باید تصمیم بگیرید. بعد از آنکه تصمیمتان را گرفتید آن را "به زبان شخصی، به صورتی مثبت و به زمان حال" بنویسید و روی دفترتان یا جایی که همیشه در معرض دیدتان قرار دارد بچسپانید. بلند پرواز باشید نمره زیر 17 یا 18 برای خودتان در نظر نگیرید. تصمیمتان را به شکلی بنویسید که انگار الان اتفاق افتاده است و آن را مرتب مرور کنید. با این کار ضمیر ناخودآگاهتان نیز در کنار پشتکار و روش کار درستتان به کمک شما می آید و حتما به هدفی که دارید می رسید. جمله مثبت به این صورت می تواند باشد: " من مطمئنم که نمره ریاضی من این ترم بالای 18 است."

2 - مانند هر درس دیگری بهترین کاری که می توانید برای افزایش یادگیری و کارایی خود انجام دهید این است که بعد از آنکه مبحث جدیدی از درس ریاضی در دبیرستان توسط دبیر تدریس شد، بعد از ظهر همان روز ،(تاکید می کنم همان روز) درس را مرور کنید.این کار واقعا تاثیر زیادی در میزان یادگیری شما دارد. این کار را هرگز به روز بعد موکول نکنید چون میزان تاثیر آن به شدت کاهش می یابد

3 -  حین مرور درس ریاضی در بعد از ظهر همان روز تدریس یک برگ کاغذ را در کنار خود گذاشته و سوالاتی که برایتان پیش می آید یا نکاتی را که نفهمیده اید یادداشت کنید تا جلسه بعد از دبیرتان بپرسید.

4 -  روز بعد از تدریس (یا اگر وقت داشتید و خسته نبودید در همان روزی که درس تدریس شده است) بعد از مطالعه جزوه کلاسی مستقیم بروید سراغ مثالهای کتاب که برای مبحث مورد نظر ارائه شده است و سعی کنید خودتان یکبار مثالها را حل کنید. اگر بتوانید مثالها را برای خودتان توضیح دهید (مثل حالتی که انگار در حین تدریس درس برای یک نفر دیگر هستید) که خیلی عالی است. اگر مثالی را نمی فهمید یا نمی توانید آن را حل کنید در برگه ای آن را یااداشت نمایید تا همانطور که قبلا گفته شد از دبیرتان بپرسید.

5 - در پایان تعدادی از تمرینهای همان مبحث را خودتان سعی کنید حل نمایید. اگر اول کار کمی سخت به نظر رسید منصرف نشوید. کار را ادامه دهید این مرحله بسیار مهم است. همین که در حال فکر کردن هستید دقیقا مثل ورزشکاری که در حال تمرین است و عضلاتش را قوی می کند، شما هم در حال پرورش و تقویت عضلات و ماهیچه های ذهنتان هستید و در صورت مداومت مغزتان آنقدر قوی خواهد شد که می تواند مسائل بسیار سخت را نیز حل کند. پیشرفت با تحمل سختی بدست می آید. همان ورزشکار اگر همیشه با وزنه های سبک کار کند درجا می زند ولی وقتی با استفاده از وزنه های سنگین و تحمل کمی سختی کارش را ادامه دهد پیشرفت می کند. شما هم اگر فقط مثالهای حل شده کتاب را بررسی کنید خیلی تقویت نخواهد شد ولی اگر بعد از بررسی مثالهای کتاب کمی به خودتان سختی دادید و تمرین حل کردید، پیشرفت خواهید کرد، قوی و قوی تر می شوید و جز افراد موفق خواهید بود.

6 -  روابط ارائه شده در جلسه تدریس را به صورت خلاصه در دفترچه کوچکی که همیشه همراه دارید و آن را به این کار اختصاص داده اید یادداشت نمایید تا همیشه با شما باشد و در جاهایی که امکان آن وجود دارد مطالب را مرور نمایید.
به صورت خلاصه می توان گفت که در یادگیری درس ریاضی انتخاب هدف به صورت دقیق، درک کامل روابط ارائه شده، حل مثالها و تمرینهای کافی و مرور مداوم و همچنین در صورت لزوم داشتن یک مدرس خصوصی خوب می تواند کلید موفقیت باشد.

 

صفائیان-مشاور متوسطه اول

تو هم می تونی با ورود به سیستم، نظرت رو با ما به اشتراک بذاری...
نظرات:
حدیث درخشان نهم یک، کلاس 901 سه شنبه 1399/02/16، ساعت 14:46
مفید بود
حدیث درخشان نهم یک، کلاس 901 سه شنبه 1399/02/16، ساعت 14:45
خیلی ممنون خانم بابت زحمات شما
حدیث درخشان نهم یک، کلاس 901 سه شنبه 1399/02/16، ساعت 14:45
خیلی ممنون خانم بابت زحمات شما
نسترن بندگانی نهم یک، کلاس 901 دو شنبه 1399/02/15، ساعت 19:55
خیلی ممنونم💖
پارمیدا بردستانی دوازدهم تجربی 2، کلاس 122 جمعه 1399/01/22، ساعت 23:23
خیلی ممنون خیلی مفید بود.
مریم بهلولی خو یازدهم ریاضی 3، کلاس 113 سه شنبه 1399/01/19، ساعت 18:27
ممنون از شما خانم صفاییان❤
پریا (خدیجه ) شیخ زاده یازدهم تجربی 2، کلاس 112 يک شنبه 1398/12/25، ساعت 0:58
بسیار عالی بود و مطمئنم با این شیوه موفق تر خواهم شد
زهرا فلاح زاده نهم یک، کلاس 901 دو شنبه 1398/12/19، ساعت 19:25
ممنون خانوم صفاییان
نگین تابع بردبار هشتم A، کلاس 801 دو شنبه 1398/12/19، ساعت 3:28
خیلی مفید بود ممنونم